Lockdown: Contact(beroep) verboden

Acupunctuurpraktijken verplicht gesloten

Acupunctuurpraktijken verplicht gesloten

Update 2 februari: Need I say more? Sluiting verlengd tot en met 2 maart.

Update 12 januari: De waanzin duurt voort. De onwijze mannen (en vrouwen) van wat we de regering noemen hebben de lockdown verlengd tot en met 9 februari 2021.

Update vervolg: Daarnaast zal ik naar alle waarschijnlijkheid binnenkort stoppen met Whatsapp. En uit privacy-oogpunt switchen naar Telegram en Signal.

Helaas is het weer zover. Met de lockdown mogen ook acupuncturisten en andere collega’s hun beroep opnieuw niet uitoefenen.

In een tijd waarin zowel de fysieke als de psychische ondersteuning nog harder nodig is. Ondanks dat we op Westers medisch gebied aan alle kennis-eisen moeten voldoen die gesteld worden vanuit de zorgverzekeraars. Ondanks dat diezelfde verzekeraars in de aanvullende pakketten onze zorg vergoeden.

Alle info omtrent de niet werkende PCR-testen; dat Corona geen pandemie betreft; een IFR heeft van rond die van de griep; niet op de A-lijst hoort (door de WHO bevestigd); over de Covid-19 vaccinatie-push en waanzin; de onzin van mondkapjes; en het moedwillig negeren door de autoriteiten van al die kennis, is te lezen op mijn blog hier maar vooral op mijn Facebook-pagina (inmiddels heb ik deze zelf gedeactiveerd - RA). Gezien de censuur van Facebook heb ik ook een MeWe pagina geopend.

Ik wil er in deze post niet te veel woorden aan vuil maken maar vooral duidelijkheid verschaffen omtrent de sluiting. Dit is de mail die ik aan cliënten heb gestuurd die een afspraak hadden staan of deze in wilden plannen:

***

Geachte cliënt,

Wij hebben in de komende periode een afspraak staan voor acupunctuur of zouden die binnenkort inplannen. Helaas, in de reeks onzinnige maatregelen voor een non-killervirus heeft het onkundige en moedwillig schade-berokkende kabinet in al haar onwijsheid besloten tot een lockdown. En daarbij ook tot een verbod op contactberoepen. 

Er is inmiddels een brief vanuit de beroepsverenigingen en de KAB naar het Ministerie van VWS gestuurd over de al dan niet medische status van ons beroep, maar een antwoord of een beslissing zal op zich laten wachten. Als de situatie wijzigt dan zal ik dit uiteraard laten weten.

Maar helaas zal ik onze afspraak voorlopig moeten annuleren. Voor degenen die een strippenkaart hebben geldt natuurlijk dat de niet gebruikte behandelingen gewoon meegaan naar het nieuwe jaar. Voorlopig is de lockdown tot 19 januari 2021.

Het spijt me geen beter nieuws te hebben. Ik verzet me actief tegen de onzin-maatregelen en weiger aan zaken mee te doen die meer schade toebrengen dan voorkomen op het gebied van gezondheid, welzijn en geluk. Ik doe dit op basis van kennis, kunde en vrij verkrijgbare informatie van degenen die meer dan deskundig in hun vakgebied zijn, van artsen tot professoren en hoogleraren. Maar open blijven met de praktijk is helaas nu geen haalbare optie.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel niet contact op te nemen.

Stay healthy, happy maar vooral ook sane! Ik wens iedereen veel wijsheid en moed in haar of zijn keuzes. En daarnaast natuurlijk, ondanks alles, prettige feestdagen.

Hartelijke groet,

Ronald Aartsen

***

Vorige
Vorige

Artsen Covid Collectief

Volgende
Volgende

Van Klassiek naar Authentiek