Integratie Japanse Acupunctuur site

Japanse Acupunctuur

Japanse Acupunctuur

Even een website-update. Al sinds 2008 heb ik de site www.japanseacupunctuur.com. Uiteraard als site voor mijn praktijk en voormalige hoofdsite maar ook, zeker in die tijd, als soort van promotie-site om stijlen van Japanse Acupunctuur onder de aandacht te brengen in Nederland. De meeste mensen hier waren immers vooral bekend met de Chinese acupunctuur en dan met name de TCM-stroming.

Inmiddels, anno 2021, zijn er veel meer beoefenaars van Japanse Acupunctuur in de Lage Landen en is kennis en achtergrond een stuk meer voorhanden. Om deze reden, en ja laat ik er niet omheen draaien, ook vanwege tijd, focus en ‘beheerbaarheid’ heb ik besloten Japanseacupunctuur.com te integreren in deze site. Alle door mij geschreven pagina’s over de diverse stijlen, geschiedenis en ontwikkeling vindt u terug via een speciale Japanse acupunctuur sectie op deze site. De sectie heeft ook een eigen (sub)menu.

Nog even voor de volledigheid, Japanse acupunctuur is niet mijn enige bron waaruit ik put, maar het heeft absoluut een enorme invloed op mijn behandelingen, technieken en op mijn zijn als acupuncturist. Uiteraard hoop dat ik dat de informatie op de pagina’s voor u van nut zijn en een verrijking zullen vormen voor uw kennis over acupunctuur.

Bekijk nu hier de geïntegreerde pagina’s.

Vorige
Vorige

2023 De allerbeste wensen

Volgende
Volgende

Praktijk weer open: Unlocked!