Nieuw platform, nieuwe site

FullSizeRender.jpg

Volgens mij begon ik ooit met een programma dat Swish heette, waarmee je flitsende flash sites kon maken. Daarna volgde Frontpage van Microsoft, Rapidweaver voor de Mac waarna op een gegeven moment Wordpress het platform werd. Wel zo makkelijk want je kon overal waar je maar connectie had updaten en als het eenmaal stond hoefde je niet te FTP-en om een wijziging te uploaden.

Eens in de zoveel tijd heb ik behoefte aan iets anders. Om de interne crea Bea te voeden. Voor de afwisseling. En dit keer niet alleen een andere layout en opzet maar geheel ander platform: Squarespace. Heeft ongetwijfeld z’n voor en tegens, maar ik werd bij de oriëntatie wel vrolijk van de mogelijkheden. En in de trial periode werd ik nog vrolijker. Kortom, het is weer een site geworden naar m’n (huidige staat van mijn) hart. Uiteraard hoop ik dat de site jou ook bevalt. Dank je wel voor je bezoek!

Ronald