Praktijk weer open: Unlocked!

IMG_2775.jpeg

Beste cliënt,

Gelukkig is het zover: Met ingang van 3 maart mogen we weer aan het werk! Voor het eerst in 2021 mag ik weer behandelen in de praktijk.

Dit betekent ook dat de online agenda weer open is om afspraken in te plannen. Mocht u de voorkeur geven aan een andere wijze van inplannen dat ben ik uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Ook nog via een tekstbericht, alleen sinds enige tijd niet meer via Whatsapp, uit privacy overwegingen. Ik ben daarom bereikbaar via sms en andere apps, bij voorkeur Signal of anders Telegram. Ook mijn Facebook account heb ik gedeactiveerd, zowel de praktijkpagina als privé.

Verder gelden nog even dezelfde ‘verzoeken’ als voor de lock-down-sluiting in december. Zie de tekst helemaal onderaan deze mail.

De tarieven zijn iets omhoog gegaan. Het reguliere tarief is met slechts 1 euro gestegen naar EUR 101 en het strippenkaart-tarief met 3 euro naar EUR 81. Zoals in een eerder bericht aangegeven, de strippen die van vorig jaar nog over zijn, worden meegenomen naar dit jaar. Het tarief voor kinderen is gelijk gebleven. 

Vanwege de, zeker voor o.a. zorgbehoeftigen en veel ondernemers, zeer lastige maanden door de maatregelen van het kabinet heb ik nog de volgende geste. Tot en met 15 april mogen alle cliënten voor het strippenkaart-tarief komen, zonder direct een 5-strippenkaart aan te moeten schaffen.

Ik hoop u snel weer te mogen begroeten in de praktijk.

Mobiel: +31-(0)6-16936974


”Wat ik van u vraag is om bij twijfel over uw fysieke toestand uw afspraak te annuleren of deze niet te maken. Dan heb ik het uiteraard vooral over griep, verkoudheid, keelpijn, hoesten, niezen of aandoeningen en/of koorts.

Wel verzoek ik u om een annulering zo tijdig mogelijk door te geven. Natuurlijk kunt u ‘s-ochtends opstaan met een grieperig gevoel en de afspraak last-minute annuleren, maar als u het al eerder voelt dan graag ruim op tijd bericht. Dit voor een zo optimaal mogelijke praktijkvoering. En ik verzoek u om zelf een grote handdoek of 2 kleinere handdoeken mee te nemen.“

N.B. Dat wij weer open gaan is mooi, maar daarmee is de strijd tegen alle disproportionele maatregelen nog niet gedaan. Alleen samen maken we een einde aan alle waanzin.

Vorige
Vorige

Integratie Japanse Acupunctuur site

Volgende
Volgende

Massa-psychologie in Coronatijd: Mattias Desmet