Zomeraanbod

Zoals de meeste mensen weten bied ik een 5-strippenkaart aan, waarmee het tarief per behandeling komt op € 78 in plaats van het reguliere tarief van € 98.

Deze kaart is het hele jaar te verkrijgen voor € 390, maar koop je deze in juli dan geeft dit extra voordeel.

Read More
Van Ninja tot Naalden

Hooguit een jaar of 12/13 zal ik zijn geweest. En toen al geruime tijd idolaat van boeken. Nee, toen zeker niet de literatuur van de verplichte boeken op school. Maar boeken en tijdschriften over martial arts, Ki en meditatie. Ik weet de volgorde niet meer helemaal uit mijn hoofd, maar ik denk dat één van de eerste boeken in dit genre was: The Zen way to Martial Arts van Taisen Deshimaru. Twee onderwerpen voor de prijs van één!

Read More
Buitengewone ervaring

Simpelweg het gegeven dat ik me als acupuncturist met healing bezig houd, maakt dat ik het vak en veld met bewondering en respect behandel. De diepte, de lagen èn eenheid, de stijlen en beoefenaars. Meesters door de eeuwen heen, van nu en die nog komen gaan. Je bezighouden met de interactie tussen Hemel, Mens & Aarde is ook iets wat je alleen maar in een staat van verwondering kunt doen. Misschien vol zogenaamde kennis, maar vooral niet wetend.

De Qi Jing Ba Mai (Extraordinary Vessels / Buitengewone vaten) nemen een extra bijzondere plaats in. Zoveel stromingen, zoveel benaderingen. Van Kikei in de Toyohari tot Ion pumping chords in o.a. Manaka. Vrijwel zonder uitzondering ben ik benaderingen tegengekomen die werken met de bekende openingspunten en koppelingspunten. Uitzondering was eigenlijk Engaging Vitality. Het gaat me nu echter niet over louter de acupunctuur-technische benadering...

Read More
Water weekend

Alweer een kleine 15 jaar terug nam ik deel aan een nascholing Chinese Medicine and the context of Dreaming met Josef Müller. Afgelopen weekend was het een mooi wederzien met deze ervaren Zwitserse docent tijdens de 2-daagse workshop Spiritual Anatomy of the Meridian system - An indepth exploration of all points on each meridian in 5 weekends. En daarnaast natuurlijk een fijne hereniging met een aantal naaste collega’s.

In dit eerste weekend stonden de Nier en de Blaas centraal. Oftewel de fase Water.

Read More
Januari Acupunctuur aanbod

For English click here.

Om goede voornemens m.b.t. gezondheid, welzijn en geluk te stimuleren is er in de maand januari het volgende aanbod.

Zoals de meeste mensen weten bied ik een 5-strippenkaart aan, waarmee het tarief per behandeling komt op € 78 in plaats van het reguliere tarief van € 98.

Read More
AcupunctuurRonald Aartsen