Papier loslaten: Online afspraken

Na veel overwegingen heb ik vandaag de mogelijkheid geintroduceerd om online afspraken te boeken. Het opzetten en integreren van zo'n agenda in de praktijksite is op zich goed te doen. Een beetje vogelen in de webeditor, creatief zijn met kleur, tekst en witruimtes. Dat moet ervoor zorgen dat de uitstraling van de site niet al te ruw verstoord wordt. Maar wat ik vooral lastig ga vinden is.... het loslaten van de papieren agenda. Noem het ouderwets maar tot vandaag greep ik automatisch naar het papier als u een (vervolg)afspraak wilde inplannen. Nu zal ik dat via een scherm moeten doen. Dus mocht u in het begin nog wat verwarring waarnemen als u belt of tegenover me zit vergeef het me dan. Afscheid van papier valt me niet licht.

Laat bovenstaande u er niet van weerhouden als u nog steeds 'ouderwets' wilt bellen voor een afspraak. Maar neemt u een kijkje op de online agenda als u liever zelf rechtstreeks uw afspraak wilt inplannen. Makkelijk en zeker aan te raden als u iedere kans op het uitwisselen van voicemails wilt vermijden.