Zomeraanbod

In navolging van het Januari aanbod is hier het aanbod voor de 2e helft van 2019. Voorwaarden en beschrijving zijn identiek aan het Januari aanbod, op de periode na dus.

Zoals de meeste mensen weten bied ik een 5-strippenkaart aan, waarmee het tarief per behandeling komt op € 78 in plaats van het reguliere tarief van € 98.

Deze kaart is het hele jaar te verkrijgen voor € 390, maar koop je deze in juli dan geeft dit extra voordeel. Na deze 5 behandelingen betaal je namelijk het 2e half jaar (dus tot 1 januari 2020) ook voor eventuele vervolgbehandelingen € 78 i.p.v. € 98. Dus voor alle vaste cliënten of iedereen die van plan is regelmatig te komen een mooie kans!

Nog even de reguliere voorwaarden van de strippenkaart op een rijtje:

  • De betaling van de kaart is ineens. Termijnen zijn niet mogelijk

  • Een strippenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar aan andere personen

  • De kaart en het bijbhorende tarief gaat pas in wanneer de betaling afgerond is

  • De kaart is geldig in het kalenderjaar van aanschaf

  • Je ontvangt per behandeling een factuur van € 78 (die dan uiteraard al voldaan is)

  • Niet ‘gebruikte’ behandelingen zijn niet retourneerbaar of inwisselbaar tegen geld

  • Een niet tijdig geannuleerde afspraak zal als behandeling worden gezien en op het resterend aantal in mindering worden gebracht


Interesse? Mail me voor een betaallink (of vragen) op acupuncturist.contact@gmail.com of whatsapp/message +31616936974 o.v.v. voor- en achternaam, geboortedatum en volledige adresgegevens als deze nog niet bekend zijn bij de praktijk.

Belangrijk, dit aanbod geldt dus alleen bij aanschaf van de strippenkaart in juli. Daarna echt niet meer. Ook goed om te weten voor nieuwkomers in Rotterdam: Alleen op vrijdagen heb ik praktijk in Rotterdam. In Amsterdam ben ik meerdere dagen werkzaam.

Zie verder de tarievenpagina.