2015: Time flies

image-1.jpg

De tijd vliegt. Alweer een jaar voorbij. Kerst is afgelopen en Oud & Nieuw staat voor de deur. Je hebt 't bijna niet door met deze lente temperaturen. 2015 heeft veel gebracht en helemaal in de lijn van het weer, veel warmte. En dat in een jaar waar training in o.a. koudeblootstelling aan de praktijk is toegevoegd. Het begon natuurlijk met de afsluiting van het instructeurstraject bij/met Wim Hof. Een week in Polen, met alle koude-uitdagingen die we maar wensten. Met ademhalingsoefeningen en meditaties in een kelder, met gitaar, zang en oergeluiden als begeleiding. Maar het was vooral één groot feest. Een mooie groep!

Op het gebied van acupunctuur is er ook genoeg gebeurd naast de dagelijkse praktijkontwikkeling. Qua nascholing heb ik dit jaar kennis gemaakt met Yair Maimon, die zich (vooral) op de Shen richt. Zowel uit diagnotisch oogpunt als in de behandeling fantastische nieuwe/aanvullende inzichten. Heerlijk om binnen je passie ook nog eens hartkeuzes te kunnen maken.

Na 5 jaar in het bestuur van de Nederlandse Toyohari Vereniging te hebben gezeten vond ik het tijd om me weer op andere zaken te kunnen richten. En daarom besloten om als voorzitter van de NTV het stokje weer door te geven.

Zoals je onlangs hebt kunnen lezen is Muay Boran een nieuwe discipline waar ik hart en ziel in kwijt kan en waar ik me verder in wil ontwikkelen.

Het is eigenlijk teveel om hier op te noemen. New opportunities, new beginnings: Privé, praktijk, sport, trips, kunst, creatie en last but not least, LIEFDE. Wat veel om dankbaar voor te zijn. Mag ik 2015 zo samenvatten?

Voor 2016 al fantastische plannen: Nieuwe site, workshops, cursussen, samenwerkingen, dromen die uit gaan komen. Maar daar over later meer.

Gaat altijd alles dan van een leien dakje, alles pais en vree? Zo zit het echte leven niet in elkaar. Het nieuws is vooral gestuurde ellende, social media status updates vaak heeeeeel erg positief. Het leven, met al haar uitdagingen en golven, zit daar tussen in of liever gezegd, is een combinatie van beiden. Maar het is wel maar net hoe je ermee om gaat wat jouw leven bepaalt.

Mijn levensmotto('s):

Blijf in het oog van een storm, observeer, relativeer en KEEP BREATHING. En hou vooral voor ogen, you can never lose YOU! Let's play....

Ik wens iedereen een veilige en vooral mooie jaarwisseling!

Much love & dankbaarheid,

Ronald

PersonalAartsen