It's no new year's resolution

image-1.jpeg

Allereerst natuurlijk een fantastisch gezond & gelukkig 2016 toegewenst. Mogen al je dromen en meer uit komen! Ok, natuurlijk weet ik dat ik geen jaarwisseling nodig heb om plannen te maken. En toch neem ik me weer voor van 2016 een jaar te maken om nooit te vergeten.

Er staat veel op stapel. Enkele grote doelen en veel kleinere doelen.Wat grotere (na)scholingen staan op de agenda om mijn passie voor mijn vak te blijven voeden en uiteraard als inspiratie voor de praktijk: O.a. Shen & Engaging Vitality. Er komt een nieuwe overkoepelende site en restyling van de bestaande sites. Ik zal ook wat meer aandacht besteden aan de nieuwsbrief. Daar ging niet alles zoals gepland vorig jaar.

Nieuwe WHM workshops staan gepland in Rotterdam eo (data volgen spoedig), Friesland (bijna volgeboekt) en workshops op locatie bij en op verzoek van een aantal organisaties. Voor deze laatstgenoemde workshops kun je je helaas niet open inschrijven. Als bedrijf, club, vereniging of welke organisatie dan maar ook, kan je natuurlijk wel een workshop aanvragen.

Ook in de privésfeer en persoonlijke ontwikkeling op andere gebieden gaat er genoeg gebeuren in 2016. Gewenste en leuke dingen om volledig te zijn. Te beginnen met The Roadmap!

En zo zal dit jaar ook weer een combinatie zijn van het creëren van je droomleven en het go with the flow, dealen met wat je tegen komt. Ik ga alleen iets meer richting geven aan die flow ;)

Tja...Geluk, gezondheid en je dromen realiseren is nou eenmaal soms simpelweg hard werken. Gelukkig voelt 'je passie als werk hebben' dan wel weer aan als vrij zijn.

Had ik al gezegd dat ik plannen voor een boek heb? Zie je, het zijn geen goede voornemens. It's more than that.

Tot snel!

Be happy, healthy & free,

Ronald

Life, PersonalAartsen