Workshop Adem, Focus & Cold Exposure - Hof van Barlo

image-2-e1477058855673-1.jpeg

Hof van Barlo

Zaterdag 19 november as. geven wij weer een groepsworkshop! Ditmaal in het prachtige Hof van Barlo, nabij Utrecht.

Ontdek je eigen kracht, je menselijk potentieel. Beleef een unieke ervaring in deze workshop, als start van een gezonder en krachtiger leven!

Pijlers

Wat houdt de methode in en waar is de workshop uit opgebouwd? Drie pijlers vormen de basis van deze methode:

  • Ademhalingsoefeningen (ook i.c.m. lichamelijke oefeningen)
  • Mindset / focus
  • Koude training

Al deze onderdelen zullen we beoefenen op deze vooral praktische middag. Uiteraard geven we enige theoretische achtergrond, maar het gaat met name om de beoefening en de ervaring. De dag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot het nemen van een ijsbad! Het belooft een bijzondere middag te worden en het mooie is, dat het dus niet bij een eenmalige ervaring blijft. Als je aan de slag gaat met de opgedane kennis en oefeningen, zul je ervaren wat voor positieve effecten de methode op je dagelijks leven kan

Onderzoek

In samenwerking met o.a. het Radboud zijn deze effecten ook wetenschappelijk onderzocht. Daarbij is onder meer aangetoond dat we ons autonome zenuwstelsel en ons immuunsysteem kunnen beïnvloeden. Dit werd voorheen door de Westers medische wetenschap voor onmogelijk gehouden en we kunnen hier dan ook spreken van een baanbrekend resultaat.

Uitslagen van de Cool Challenge gaven o.a. aan dat er 29% minder ziekteverzuim was onder de deelnemers!

In het Oosten is dit zoals bekend al verankerd in eeuwenoude tradities en er is geen strikte scheiding tussen lichaam en geest. Daarom is deze methode in zijn geheel een mooie mix van Oost & West.

Voor iedereen

Voor iedereen geschikt en bereikbaar, individueel een unieke ervaring en toepasbaar op het gebied van Body, Mind & Spirit.

Deze workshop wordt gegeven door Ronald Aartsen & Myung Sanstra, beiden tot instructeur opgeleid en ervaren trainers in deze methode. Heldere instructies en veiligheid* staan voorop, maar daarnaast is het vooral ook fun & play. Voor een visuele indruk bekijk de promovideo.

Datum: Zaterdag 19 november 2016 Locatie: Hof van Barlo, Groenekan Registratie / Reservering: Vooraf via de webshop Kosten: Eur 89,- per persoon te voldoen bij reservering

Klik hier om te registreren. Early Bird korting: EUR 75,- i.p.v. EUR 89,- t/m 31 oktober 2016!

* Beoefen deze technieken nooit alleen in of nabij water!