Een gelukkig & gezond 2020

2020, een nieuw jaar. Een volgend decennium zelfs; helemaal niet zo bij stilgestaan eigenlijk, tot ik net de onwennigheid voelde bij het typen van het huidige jaar. Maar goed, allereerst wens ik u, uw familie en naasten alle gezondheid, geluk en voorspoed toe voor het komende jaar.

Ik wil de toon van een nieuwjaarsbericht vooral positief houden. Maar Oud & Nieuw leek wel een climax van geweld, moraalverlies en een explosie van opgekropte overload aan impulsen. Gelukkig weet ik dat er ook genoeg moois en warms is gevierd, maar ja, oogkleppen heb ik toch ook zeker niet op.

Terugkomend op de wat rozere bril, betekent dit dat er ieder geval nog genoeg te verbeteren valt. En ja, ik besef als geen ander dat dat inderdaad bij jezelf begint. Niet door zelfveroordelend te hameren op ieder aspect dat we als fout of niet perfect bij onszelf zien. Nee, laten we juist met een liefdevollere blik naar onszelf kijken. Zonder nog meer populaire quotes en memes van Ghandi of Buddha of de hipste hashtag op u af te vuren, denk ik dat dit namelijk een begin is om daarmee ook minder naar anderen te wijzen. 

Wat meer zelfcompassie is ook de basis om er echt voor anderen te kunnen zijn. Zelfzorg is onze brandstof. Het klinkt mooi en soms verheven om er vooral voor anderen te zijn. Maar die tank raakt op een gegeven moment simpelweg leeg als we niet bijvullen.

Iedere bijdrage die we vanuit bovengenoemde basis kunnen leveren voor een beter samenzijn met mens en dier op deze planeet is meer dan welkom. Laat u zich dus vooral niet ontmoedigen door de schaalgrootte van de verandering die we willen zien. Degradeer uzelf niet tot de spreekwoordelijke druppel.

Mijn missie zal altijd blijven: Een vermindering van ‘lijden’, vergroting van vrede en verspreiding van meer geluk. Met hetgeen waar ik goed in ben: Acupunctuur & Healing. Helpen om mensen hun eigen kracht en helend vermogen te realiseren en terug te laten keren naar hun ware kern. Ontdaan van alle lagen, met helderheid en stillness. Dit is de bijdrage die ik kan en graag wil leveren. Mezelf en mijn eigen ontwikkeling daarbij niet uit de weg gaand.

Daarom wens ik u ook veel compassie, naar anderen maar dus bovenal naar uzelf.

Als praktisch slotwoord: In 2020 is de reguliere prijs voor volwassenen met € 2 verhoogd naar € 100. Het strippenkaarttarief van € 78 blijft hetzelfde. En niet te vergeten, net als vorig jaar is er in januari het mooie Nieuwjaarsaanbod.

Warme groet, 

Ronald

Vorige
Vorige

Corona

Volgende
Volgende

Nieuwjaarsaanbod 2020