Animal Flow

image-e1475409899197-1.jpeg

Zoals ook elders op deze website te lezen is, vind ik een spiritueel pad mooi, maar we moeten zeker niet ons lichaam verwaarlozen. Want met dit lichaam moeten we het wel doen in dit leven. Daarom blijf ik ook zeggen dat beweging belangrijk is. Zelf zoek ik dan naar manieren van bewegen die ik ook leuk vind om te doen. Met een speels karakter, een bepaalde flow en toch ook vooral trainen met het eigen lichaamsgewicht; calisthenics of body weight training. Waarbij we niets anders nodig hebben dan onszelf en een beetje ruimte.

Niveaus

In dat kader ben ik pas ook gecertificeerd als Animal Flow instructeur. En kort daarop (afgelopen zaterdag) had ik de gave mogelijkheid om een vervolg-level te trainen met de creator van Animal Flow, Mike Fitch, die in zijn 'tour' ook Amsterdam aan deed. Genoeg uitdagingen die ik uiteraard niet uit de weg ga!

Body, Mind & Spirit: Voor een ultiem leven moeten we vrij op en tussen alle 3 niveaus kunnen bewegen. Binnenkort zal ik meer over Animal Flow posten. In de tussentijd, keep on moving!

Animal flow
Animal flow