Workshop bij Yogastudio Yoia - 22 januari 2017

image-1.jpeg

Update: Deze workshop is uitverkocht!

Yogaschool Yoia

Zondag 22 januari 2017 geven wij weer een groepsworkshop! Locatie is Yogastudio Yoia, 'in het prachtige monumentale Pand Paulus aan één van de mooiste, stilste grachten in het centrum van Schiedam.'

Ontdek je eigen kracht, je menselijk potentieel. Beleef een unieke ervaring in deze workshop, als start van een gezonder en krachtiger leven!

Pijlers

Wat houdt de methode in en waar is de workshop uit opgebouwd? Drie pijlers vormen de basis van deze methode:

  • Ademhalingsoefeningen (ook i.c.m. lichamelijke oefeningen)
  • Mindset / focus
  • Koude training

Al deze onderdelen zullen we beoefenen op deze vooral praktische middag. Uiteraard geven we enige theoretische achtergrond, maar het gaat met name om de beoefening en de ervaring. De dag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot het nemen van een ijsbad! Het belooft een bijzondere middag te worden en het mooie is, dat het dus niet bij een eenmalige ervaring blijft. Als je aan de slag gaat met de opgedane kennis en oefeningen, zul je ervaren wat voor positieve effecten de methode op je dagelijks leven kan hebben.

Onderzoek

In samenwerking met o.a. het Radboud zijn deze effecten ook wetenschappelijk onderzocht. Daarbij is onder meer aangetoond dat we ons autonome zenuwstelsel en ons immuunsysteem kunnen beïnvloeden. Dit werd voorheen door de Westers medische wetenschap voor onmogelijk gehouden en we kunnen hier dan ook spreken van een baanbrekend resultaat.

Uitslagen van de Cool Challenge gaven o.a. aan dat er 29% minder ziekteverzuim was onder de deelnemers!

In het Oosten is dit zoals bekend al verankerd in eeuwenoude tradities en er is geen strikte scheiding tussen lichaam en geest. Daarom is deze methode in zijn geheel een mooie mix van Oost & West.

Voor iedereen

Voor iedereen geschikt en bereikbaar, individueel een unieke ervaring en toepasbaar op het gebied van Body, Mind & Spirit.

Deze workshop wordt gegeven door Ronald Aartsen & Myung Sanstra, die beiden succesvol het instructeursjaar 2014 met Wim Hof hebben afgerond. Heldere instructies en veiligheid* staan voorop, maar daarnaast is het vooral ook fun & play.

Datum: Zondag 22 januari 2017 Locatie: Yogastudio Yoia in Schiedam Registratie / Reservering: Vooraf via de webshop Kosten: Eur 89,- per persoon te voldoen bij reservering

Klik hier om te registreren.

* Beoefen deze technieken nooit alleen in of nabij water!